Nieuws

Nieuws juli 2017

Op 17 juli 2017 bestaat Hadassa alweer 5 jaar, dit feest hebben we al met ouders en kinderen gevierd op 23 juni jongstleden.

Er was van alles te doen voor de kinderen, van springkussen tot schminken, haarvlechten, spelen met scheerschuim en samen muziek maken.

Twee van onze BSO kinderen hebben hun blokfluit kunsten ten gehore gebracht, super knap!

Ook in dit vijfde jaar van ons bestaan, hebben we een mooi compliment ontvangen van de GGD inspecteur over onze pedagogische kwaliteit.

We zijn daar erg dankbaar voor. Op woensdag avond 27 september 2017, zal er op onze locatie een Praise avond gehouden worden, als u het werk van Hadassa een warm hart toedraagt en betrokken bij ons bent/ geweest bent, bent u van harte welkom. Verdere informatie volgt begin september op onze facebook pagina.

Mei 2016

Uniek

Wat maakt Hadassa uniek
Open christelijke cultuur en onze visie op partnerschap
Family diners
Pedagoge op de werkvloer, beschikbaar voor ouders en directe coaching van het team op locatie
Ruim aanbod aan opvang mogelijkheden, onderwijsdeals, en kleine parttimers
Bewust eten en drinken
Muziek aanbod
Zomerfeest en Kerstfeest vieren we samen met ouders
Diverse thema avonden over opvoeden

Peutergroep

In het kader van de harmonisatiewet, biedt Hadassa met ingang van 1 september 2014 ook peuteropvang aan. De wet op Harmonisatie heeft tot doel alle kinderen ongeacht hun thuissituatie gelijke kansen te geven op een goede start in het onderwijs.
Voorheen gingen kinderen van werkende ouders voornamelijk naar de kinderopvang en kinderen van niet werkende ouders naar de peuterspeelzaal.
Er was een groot verschil in kwaliteit, dit wordt nu recht getrokken, veel kinderopvang organisaties bieden nu peutergroepen aan waarin kinderen uit verschillende sociale milieus van en met elkaar kunnen leren.

Hadassa werkt op dit moment aan een doorgaande lijn met GBS de Driemaster. Hadassa heeft ook een positieve relatie met de Rehoboth School en de DS. G. H. Kerstenschool veel van onze kinderen stromen ook door naar deze scholen.

Mooi compliment ( juni 2015)

Ook dit jaar hebben we een positief inspectie rapport mogen ontvangen van de GGD.
Voor ons kinderdagverblijf en voor onze BSO.
Toen we in april een onaangekondigde inspectie kregen zei de inspecteur; "wat een mooie pedagogische praktijk" en "wat een fijne sfeer".
Een mooi compliment waar we dankbaar voor zijn, en waar we ons voor blijven inzetten.

Flexibele BSO

Heeft u zelden opvang na school nodig, maar zoekt u als back up toch een veilige plaats waar u uw kind kunt laten opvangen? Op verzoek van vele is er ook losse afname mogelijk, a € 6,63 per uur (zie ook kosten vakantieopvang).
U schrijft uw kind bij ons in en betaald eenmalig € 15,00 registratie kosten, hiervoor mag uw kind eenmaal een middag na school bij ons komen spelen ter kennismaking. Vervolgens neemt u zelf contact met ons op als u opvang nodig heeft.

Heeft u vragen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen.
Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen stuur dan een email naar info@hadassakdv.nl.

Hadassa heeft speciale deals voor jonge ouders

• De onderwijsdeal – werk jij in het onderwijs en vind je kinderopvang te duur, Hadassa biedt een pakket aan excl. schoolvakanties!
• Kleine parttimers – werk jij parttime meer dan 5 en minder dan 8 uur per dag, kun je bij ons per uur betalen! Wil je meer info over deze deals? Bel 0180-487 658 en maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Op onze Facebook pagina zijn de laatste foto's van Hadassa Kinderdagverblijf te vinden. Bekijk foto's: KLIK HIER

Heeft u vragen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend een kijkje te nemen.